-
Chocolate: Cooking with the World's Best Ingr...
Häftad bok. Hermes house. 2001. 256 sidor.
ISBN 1843090686
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKHermes house 1843090686 -
The ultimate encyclopedia of Choclate
Inbunden bok. Smithmark. 1997. 256 sidor.
ISBN 9780765194763
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Namn och årtal skrivet på första bladet. Engelsk utgåva.
From the complete history of chocolate to mouth-watering desserts, this delectable reference includes archival photographs of culinary history and step-by-step photographs of cooking techniques, ac läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKSmithmark 9780765194763
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn